Aika hyppäys kevääseen on tapahtunut, sen huomaa edellisen vuosikampan kuvia vertaillessa, kun välistä on jäänyt yksi postaus pois.



Sekä mökillä, että kotona voi omenapuun juurella havaita isohkot pälvet ja lumi on kauttaaltaan madaltanut, vaikka tässä välillä pyryttikin runsaasti. Tänä aamuna katselin ikkunasta kurkiauran paluuta. Myös joutsenet ovat saapuneet suurina kailottavina parvina. Mustarastas käyttää hyväkseen vielä jatkuvaa lintujen talviruokintaa. Ja orava on tehnyt pesän kottaraisen pönttöön. Odotamme jännityksellä mitä tapahtuu, kun kottarainen saapuu pesimäpaikalleen.



Pääsiäisaamuauringon kerrotaan noustessaan tanssivan, unikekona en ollut sitä todistamassa, mutta peräti aurinkoiset ovat olleet pääsiäisen säät. Säitä olen paraasti katsellut ikkunan takaa, sillä matkani jälkeen sairastuin ja jouduin niin vetämättömään kuntoon, etten ole tätä päivää lukuunottamatta paljon pystyssä ollutkaan. En muistakaan milloin olisin pääsiäisen aikaan näin tehokkaasti paastonnut?



Tomaattien kasvukausi on alkanut, niitä pitää alinomaa olla kastelemassa, sitomassa kiinni ja puhelemassa niille kauniisti, että kasvaisivat isoiksi. Kohta on edessä siirtäminen isompiin purkkeihin. Joitakin jalkautuu lähiystäville, jotka jo ovat joko odottaneet tai pelänneet tätä yllätystä!



Suolaheinä vaikuttaa talvehtineen hyvin ja nostaa jo lehtiään lumen sulettua.



Salkoruusu vaikuttaa lupaavalta.



Kukkakuvatuliainen matkaltani; Gardenia
Iloitkaa ihmiset, nyt on kevät ja kesä tulossa tuotapikaa. Iloista pääsiäistä ihan kaikille!




Täällä on lisää vuosikampoja