Kevätkamman piikki on oikeastaan sulanut tänään pois, sillä lämpö on sulattanut kevätkamman piikin lisäksi kirjoittajan pään vielä pehmeämmäksi jos mahdollista. Tipitii! 
Plus viisitoista lämpöastetta sai kevätkampatytön laistamaan lauantainviettosuunnitelmansa, haravoiminen tuntui niin poorinkilta, että se jäi myöhemmin toteutettavien askarten joukkoon.

 

Tomaatit saivat aamuvarhaisella jalat alleen. Korkea aika niidenkin on tottua kasvihuoneen epävakaisiin sääolosuhteisiin. Illalla ne pääsevät taas sisätiloihin, mutta ne eivät sitä vielä tiedä koska hentoina heiluttelevat vaaleanvihreitä kasvustojaan kuin sanoen; huomaatkos me olemme vielä täällä.

 

Kevätkeinu haettiin ulkovaraston suojista esille ja naapurin Porkkana valtasi reviirilleen uudet rajat. Kysyvän näköisenä kisuli avasi laiskasti toista silmäänsä, kun sovittelin takamustani hänen korkea-arvoisuutensa seuraan.

 

Kevään ensimmäiset ulkolettukestit mansikkahillon kera, voiko mikään olla maistuvampaa?

 

Ja huomenna, ensimmäisenä pääsiäispäivänä aurinko tanssii taivaalle noustessaan.
Pääsiäisen iloa kaikille toivottelee Kaanon!
 
 
Ai juu, meinasi ihan unohtua. Järripeippokin on saapunut.Linnulla on mallikas kevätpalttoo. Kuusiaidan vieressä olevalla pienellä lumikaitaleella se ilahduttaa kuvittelijaa tepastelullaan.
 
 
 
Täältä voitte katsella lisää kevätkampapostauksia.