Kuvittelija toimii laukaise ja julkaise-periaatteella tänään, kun kuvataan neljää kohdetta:

1. Työ

Tässä elämänvaiheessa jossa  työelämää seuraa katsomosta käsin, on miltei unohtanut mitä se työ oikein olikaan. Onko se niin kuin Kuopion torilta kuultu juttu; "Minkäs työ ootte menossa? Siispä korvaan työn harrastuksella, joka on vienyt mukanaan. Valokuvaukseen hurahtanut kantaa kameraa (lähes) aina mukanaan. Ja sen kerran kun kameran  unohtaa kotiin, on takuuvarmasti tähtäimessä ainutkertaisin vuoden kuva, joka jää aivopoimuun kutkuttamaan.


2. Loma

Kolmas elämä tuo lähelle myös sen ulottuvuuden ettei lomaa enää ole, tai että on lomalla koko ajan. Jos etenee jälkimmäisestä olettamuksesta käsin, niin täydellinen lomanviettopaikka on mökki joka edustaa kuvittelijalle rauhan tyyssijaa. "Ihana rauhan ranta, suloisen levon antaa..."Ja mökillä voi pukeutua persoonallisesti, uida, saunoa, kasata puita, grillata ulkona, maata riippukeinussa, lukea 70-luvun lehtiä tai vaan maata nurmikolla ja katsoa pilviin. Mökillä voi...


3. Harrastus

Viimeisin harrastukseni kohde valmistui eilen. Luin Pellervosta ikonien tekemisestä mosaiikin avulla ja se innosti kokeilemaan. Luoda vanhasta uutta oli riemullinen kokemus.


4. Työ josta en pidä

Nyplääminen ei ole tämän tarinan ydin, vaan pinta johon se on kiinnitetty. Ikkunoiden peseminen on minulle ns. pakkopullaa. Ja jos oikein tarkkaavaisesti katsot, saatat havaita ikkunan nukkapinnan joka johtuu super- laiskasta emännästä ja vastenmielisyydestä kyseistä hommaa kohtaan.


Täältä voit kurkkia lisää 1234-kuvia.


Hyvää lauantaipäivää kaikille blogini vierailijoille toivoo kuvittelija!