Kevät on saanut siivet selkään. Tuntuu kuin se olisi ollut eilen, kun kahlasin lumihangessa kuvaamassa kevätkampakohdettani tammikuun neljäntenä päivänä mökillä. Tänään lehtii puu ja vesi aaltoilee vapaana. On kevät. Auringon tuhannet timantit kimaltavat aalloilla. Lintujen moniääninen konsertti säestää keväistä tunnelmaa. Kuikka esittää soolon lahdella ja käki vastaa siihen kukkumalla äänensä käheäksi. On miltei haikea olo. Kevätkampaaminen on kuvittelijan mielipuuhaa.

Ensimmäisen kevätkampakuvan otin tammikuussa. Silloin pakkanen paukkui ja luntakin oli riittävästi. Se oli silloin se..

Kulkiessani luonnossa ajattelen usein, että sattuisipa tänään kohdalle se iso juttu. Tapaaminen, josta jäisi valokuva jälkipolville.  Kuva jossa näkyisi kuvittelijan rakkaus luontoon. Sillä luonto on äiti joka jakaa lapsilleen päivittäin jotain uutta ja ihmeellistä. Kuten tänään.

Kun minä muutun liikkumattomaksi, lopettaako tuo täti tähtäämisen tuolla laatikolla? Eikö hän näe, että olen nipin napin suoriutunut ensimmäisestä ilmalennostani. Vieläkin sydän pamppailee. Ei , eeeiii, täti tulee yhä vaan lähemmäksi, nyt on pakko saada siipiin nostetta.

Kuusi esittelee uutta pukuaan. Sen vaalea vihreys on huikaisevan kaunis.

 Kevätkampatytölläkin on uusi kevään vihreä puku. Hän on päättänyt vaihtaa maisemaa, koska suloinen kesäneito on vallannut hänen reviirinsä. Siispä hän pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja odottaa tien laidassa kyytiä kaupunkiin markkinoille.Sieltä hän on päättänyt ostaa itselleen uuden kesäkamman. Edellisesta kammasta näet katkesi se viimeinenkin, 23,s piikki.

Kuvittelija toivottaa kaikille hyvää kesää ja  lähettää ison kiitoksen ja papukaijamerkin kevätkampainnostuksen virittäjälle. On ollut tosi mukavaa olla mukana tässä haasteessa. Tietenkin kesäkampatyttöni jatkaa seikkailujaan ja kuvitteluaan luonnon helmassa. Olette tervetulleita kulkemaan kanssani ahon laitaa, mutta ehdottomasti paita päällä, ainakin täällä blogistaniassa. Olen mukana seuraamassa myös kesän jälkeen syksyn merkkejä, vaikken niitä yhtä suurella innolla odotakaan- niin kuin kevättä ja kesää!

Täällä voitte katsoa lisää kevätkampapostauksia.