Eilinen suojasää ja yöllä paukkunut pakkanen ennusti sunnuntaille hankikantokelejä. Kun aamuaurinko herättää kuvittelijan kokonaan, vilkaisen nopeasti ulos ja sinistäkin sinisempi taivas vilkkuu vastaan. Tämä on täydellinen päivä sunnuntaihiihtäjälle. Tuuletonkin vielä, mikä tsägä. Kuntoladut eivät kykene samaan vetovoimaan, mitä järven jää tarjoaa tälläiselle tavalliselle tytölle. Itäistä pituutta ja eteläistä leveyttä on silmänkantamattomiin. Niinpä sujautan suksiini aimo vauhdin ja laskettelen jäälle jonka päälle kertynyt hanki kantaa myös kaltaiseni untuvikon, mitä hiihtokokemuksiin tulee. Niinpä heti ensi laskettelussa kokemusta tulee lisää kaatumisen muodossa. Sukset jalassa ei hangestä ylös nouseminen onnistu ollenkaan. Kun vihdoin olen jaloillani ja uudelleen suksien päällä, päätän ottaa rauhallisesti. Onhan minulla kamerakin matkassa, kuinkas muuten.



Kirkas lumi on sokaista silmäni. Taivaan sinisyys monen harmaan päivän jälkeen ihastuttaa. Vaikka tiedänkin valoa tulevan kuviini liikaa, en malta olla kuvaamatta. Miten kaunista kaikki onkaan!



Tämän päivän teemaksi valikoitui pyöreä.
Kaikkialla minne kuljinkin,
huomasin,
taaskin se pyöreä kuvastui silmihin. Osaatteko arvata mitä yllä olevassa kuvassa on?



Valkopalloinen kesämekko ei olisi yhtään hassumpi. Pienillä vihreillä pisteillä koristeltuna. Tästä voisi inspiroitua, niinpä tarjoan vaatesuunnittelijalle vinkkiä alkavan kesän mallistoon.



Urvuissakin toistuu sama teema, pyöreä, vaan tämä muoto taitaakin olla ovaali, mutta kuvittelija näkee tässä kauneutta, kilik



Taivaalla loistaa auringon lisäksi kuu, melkein pyöreä sekin.



Mökin pihamaan kivet ovat pyöräytelleet itsensä ympärille lumisen vaipan.



Kotimatkalla käväisemme tutulla koskella katsomassa onko Kara Koski, tai koskikara paikalla. Siellähän se pyrähtelee, mutta alati liikkuvaisena en saa siitä tyydyttävää kuvaa. Lumileivokset kelluvat koskessa ja näyttävät herkullisilta leivoksilta.



Kotona Olli Orava on jo meitä odottanut, innoissaan se meidät nähtyään pyöräyttää häntänsä ooksi.



Ruusuista viikkoa ystävät!