Sydämeni iloitsee ja riemuitsee, sillä kevät on täällä. Se on saapunut kirkkaansinisinä päivinä ja leutoina tuulina. Räystäslautojen vesilauluina ja pälvinä siellä sun täällä. Linnuillakin on aivan uusi melodia  sirkutuksissaan ja muutenkin kaikennäköinen lisääntyvä kukerrus täyttää ilman. Kuvittelijan sydän on kevyempi vaikka kroppa painaakin liikaa. Mökillä kuvasin toista vakiokohteistani ja ensikatsomalla mikään ei ole muuttunut, mutta on toki. Omenapuissa kävi aikamoinen hyörinä. Hömö ja sinitiaiset ovat aloittaneet jo kisailunsa ja soitimensa. Omenapuun juurilta on lumi sulanut ja muutenkin hanget ovat lauantaisen vesisateen jäljiltä pudoneet ja pehmenneet.



Tintuset tarkkailevat mistä suunnasta se lempeä kevättuuli oikein saapuu, ylhäältäkö tuulee, vai alhaalta? Vaiko sivusuunnasta, kas siinäpä pulma.



Kotopihan vakiokohteen kuvaus lähempää  tuntuu näillä hankilla vielä saavuttamattoman kaukaiselta. Niinpä annoin armon käydä oikeudesta ja kuvasin kohteen senjälkeen kun olin pudonnut pehmeään lumeen ja saappaanvarret täyttyivät sohjolumesta.



Hiihtänytkin olen, joten voin laittaa merkinnän vihkooni  kansalaiskelpoisuudestani. Täällä maaseudulla hiihtäminen on itseisarvo, joka kuuluu suorittaa että pääsee "kultapossukerhoon." Joten, kuuliaisena tyttönä olen sen tehnyt.



Aina pitää olla pähkinäkin purtavaksi, eli mitä seuraava kuva esittää? Siihen nimittäin liittyy tarina, josta osa on kuvassa.



Ensimmäiset pikkuruiset tomaatinalut ovat nousseet pintaan. Nyt oikeasti uskon, että tulee se kevät ja kesä tänäkin vuonna. Niin olen sitä odottanut.



Kokemus on kaikkien oppien äiti. Nyt sekin on koettu. Pakollinen viidettä päivää kestänyt nettitauko loppui tänään illansuussa. Arvaatteko olenko nettiriippuvainen?



Kuvittelija aikoo poistaa kirjainvahvistuksen blogistaan. Lukemattomat outletit murtautuvat vaivattomasti hankalasta kirjainestosta huolimatta sivuilleni. Katotaan miten sitten käy?

Oikein leppoisia ja aurinkoisia kevätpäiviä teille kaikille toivoo kuvittelija kesäkostyymeissä.

Täällä lisää kammattavaa..