Luulin jo myöhästyväni ensimmäisestä haasteesta, mutta tarkistus osoitti haasteen kestoksi kaksi viikkoa. Hyvä juttu. Pohdiskelin pitkään ja valitsin kaksi vakio kohdetta joita seurailisin, toinen on kotona ja toinen mökillä.

Mökillä kuvaan kahden vanhan omenapuun vaiheita ja niiden varjossa olevia kukkia ja marjapensaita.

Kotona kuvauksen kohteena on vanha kiviaita joka rajana naapurimme ja meidän tonttien välillä. Kiviaidan vieressä kasvaa muutama omenapuu ja marjapensas, sekä rondo joka on jo useita vuosia ilahduttanyt kukillaan.

Talven ihmeellisyyksiin voi kirjata kuusiaidasta löytyneen Italian kartan. Kartta on nurinpäin, mutta niin tuntuu olevan muutkin asiat elämässäni toisinaan.


 

Hymyilevä ukko on vesi ja räntäsateen jatkuessa menettänyt jotain olennaista itsestään, mutta pystyssä toistaiseksi. Tasainen hammasrivistö on hevoskastanjan möhkylöistä koottu.


Loppiaiskävelyllä ihailin salaperäisen kaunista kuutamon valaisemaa maisemaa. Tänään pakastaa. Lumihippaleita tippuu harvakseltaan taivaalta. Maisema on vetäytynyt hiljaiseen lepoon monien tuulisten päivien jälkeen. Talven taikaa.


Täällä on lisää kuvia ja kuvauksia kampahaasteeseen.